Powered By Blogger

lørdag den 20. december 2014

Lørdag d. 20 december

Den sidste torsdag i november var det Thanksgiving, saa vi havde en uges ferie. Et par af Barb's tidligere udvekslingsstudenter er nu paa college i Amerika, saa de kom paa besoeg i et par dage.
Torsdag middag gik vi over til vores nabo Gail, der havde sin soen Brad og hans kone og deres soen paa besoeg. Inden vi gik igang med at spise bad vi en boen, hvor vi siger tak for at alle har det godt, og at madlavningen gik godt..
 Brad er kok til hverdag, saa han stod for at lave maden, da hverkan Barb eller Gail kan lave mad..
Han havde lavet Stuffing, hvilket ifoelge Brad er smuldret fugtigt broed med noget krydderi, og smaa stykker aebler, most graeskar med skumfiduser paa toppen, der smeltede inde i ovnen, kalkun, kartoffelmos, og majs i en form for floede tror jeg..
Og selvfoelgeliog skulle jeg da lige smage lidt af hvert... Et par gange
Til dessert havde Gail bestilt et hav af taerter.. Puhaa, de var for meget.. Jeg synes ikke de smagte godt, de var for kvalm.. Men alle de andre kunnegodt lide dem, saa jeg gaar ud fra at jeg bare er lidt sart med hensyn til taerter?
Alle 'udvekslingsstudenterne' sad ved det samme bord, hvilket egentlig var ret sjovt. Jeg var den yngste, og den aeldste var 23, og ogsaa fra Danmark. Det var egentlig ret afslappet, ingen havde klaedt sig specielt paent paa, saa min nattroeje og sportsshort passede fint ind :)
Da vi havde spist vaskede vi op. og vi gik tilbage til Barb's hus og begyndte at pynte op til jul. Vi har et rigtigt juletrae staaende inde i stuen, men det er pyntet rigtig op som man goer her i Amerika.. Super grimt.. Eller hvert fald meget anderledes fra hvad jeg er vant til. Paa grund af de mange lys er det svaert at faa et godt billede af traeet, men i toppen har vi altsaa en cowgirl-engel klaedt i roedt.. Jeg har klaget til Barb, men hun grinte bare af mig..
Resten af huset er egentlig pyntet op okay.. Og mor har sendt tre Tom's chokolade julekalendere, saa jeg gaar ikke glip af noget :)



Inde i byens centrum har vi 'The Riverwalk'. I starten af december havde de an aften hvor de taendte julelysene i hele byen, og der var baade paa Riverwalken der repraesenterede julen i forskellige lande, bl.a. England, Tyskland, Indien og Graekenland. Der var rigtig mange mennesker nede og kigge, og det var rigtig hyggeligt.

Vi fik juleferie i gaar, og i skolen havde forholdsvist mange folk klaedt sig ud, eller havde tager deres 'grimme julesweater' paa. Mellem timerne spillede hoejtalerne julemusik, og i de fleste af mine timer havde laereren bagt gingerbread cookies, og vi saa film.. Med undtagelse af min spansk time.. Hun gav og lige en test, men det var ikke saa galt..
Som den eneste skole i vores distrikt, hvilket er den nordlige del af San Antonio, har vi vores semester-eksamener EFTER juleferien.. wtf.. Det ville da have vaeret rart at have dem overstaet inden ferien..

tirsdag den 18. november 2014

Tirsdag d. 18 november

Jeg spillede basketball paa skolen for ligesom at holde mig lidt i gang, og for ikke at blive super fed herovre. Under en traeningskamp landede jeg dumt paa min ankel, og vred rundt. Det resutlterede i en slemt forstuvet ankel, og noget skidt med mine ledbaand. Jeg rendte rundt med krykker i et par dage, fik is paa to gange om dagen, men da der ikke rigtig skete nogle forbedringer, tog vi til laegen. De gav mig gips paa, og bad mig om at bruge krykker i to uger mere, og saa burde den vaere nogenlunde til at gaa paa igen.. Saa det gjorde jeg da selvfolgelig. Jeg fik lov til at forlade timen 5 min for alle andre, da jeg skal tage trapperne i mellem hver eneste time.. Og det har da set super sjovt ud, naar jeg flere gange har vaeret taet paa at miste balancen.. Saa min fod saa ret klam ud, med blaa maerker, haevelser, og saa var den selvfolgelig super om. Og nu, efter en maaned, er den stadig haevet, og ikke ligesaa flexibel som den anden er, men den gor i det mindste ikke ondt laengere..
Samtidig med at jeg var paa krykker, havde Barb bestilt billetter til Renaissance Festival, hvilket foregik paa et stort graes/skov omraade, hvor alt var gammeldags; maden, musikken, tojet, smykker og selv sproget var som det var i gamle dage. Barb bestemte sig for at jeg ikke kunne rende rundt paa krykker i to og en halv dag i solskin, saa hun lejede en korestol til mig.. Det saa jo sygt dumt ud, men det var nu meget rart at de skubbede mig rundt hele dagen. Dagen efter fik jeg saa en elektrisk korestol, som jeg selv skulle styre.. Det er svaerere end det ser ud at styre saadan en.
I San Antonio er basketball en stor sport, og San Antonios basketballhold hedder Spurs. Spurs vandt sidste aars mesterskab (tror folk kalder det NBA), saa vi skulle ind og se dem faa deres mesterskabsring, og derefter starte det nye mesterskab. Hele arenaen var proppet, og stort set alle pladserne var taget. Vi sad paa naeseblods raekkerne, hvilket folk kalder det fordi det er forholdsvist hojt oppe. Vi sad nederst i balkonen, saa vi havde godt udsyn, men aaalt for lidt benplads.. Det var super fedt, der var for det meste god stemning, folk buh'ede af modstanderne, og Spurs' maskot rendte rundt ved sidelinjen og fik folk igang. I pauserne var der underholdning, og den der maskot der aldrig mistede sin energi rendte rundt hele tiden. Der var cheerleaders klaedt ud i cowboy toj og stovler. Og selvfolgelig vandt Spurs kampen.



Min status ang. basket paas kolen nu er, at jeg ikke spiller mere. Vi havde tryouts mens jeg var skadet, hvilket betyder at de to baskettraenere vaelger hvem der sakl paa holdet eller ej. Normalt hedder det sig at begge traenere skal vaere enige om hvem der skal paa holdet, og hvem der ikke skal, men den ene traener fortalte mig at hende og den anden traener havde vaeret uenige om hvad de skulle gore med hensyn til mig. Hun fortalte mig, at hun alene havde taget beslutningen om at jeg ikke kom paa holdet. Grunden var ikke fordi jeg ikke var god nok, det var fordi jeg tager tilbage om et aar, saa hun mente ikke hun kunne arbejde med mig, og at jeg ville tage en andens plads.. Saa jeg gaar i fitness fire-fem gange i ugen indtil videre, og haaber paa at det er godt nok.

Derudover har det naesten lige vaeret halloween. Det er kaempe stort herovre. Jeg var sammen med en gruppe venner, og vi brugte aftenen paa 'trick or treat'. Jeg fik utrolig meget slik, men da jeg kom hjem gik det op for mig at jeg ikke kunne lide ca. halvdelen af det :(
De har et populaert chokolade maerke, men jeg forstaar ikke hvorfor folk kan lide det, for det smager af opkast..
Om ca. to ugers tid kommer thanksgiving. Jeg har provet at sporge lidt rundt omkring hvad det helt pracist handler om, men folk siger bare til mig at det egentlig handler om at spise saa meget som muligt. Saa det glaeder jeg mig da til :D

mandag den 13. oktober 2014

Mandag d. 13 okt.

For et par weekender siden besluttede Barb, Margherita og jeg at vi ville til Fiesta Texas. Desvaerre var det lukket, medmindre man arbejdede for et specielt firma, saa vi besluttede at se naturen i stedet for. Ifoert lange jeans og converse tog vi ud at vandre. 40 grader, 2 timer, op og ned af en sygt stejl bakke... I jeans.. Det var forholdsvis ubehageligt.
Jeg er ikke ligefrem et naturmenneske, men jeg kunne da godt se, at naturen er meget anderledes fra det vi har i Danmark. 

Det tog ca en time at gaa op ad bakken, og en time at gaa ned ad bakken. Billederne viser ikke ret godt hvor stejl, og hoej bakken i virkeligheden var, men vi kunne alle tre helt bestemt maerke vores ben- og mavemuskler dagen efter. Da vi var halvvejs oppe begyndte vi at kunne maerke vinden. Det var da meget rart, og da vi naaede toppen luftede det en del. 

Der var rigtig mange buske og kaktusser rundt omkring. og vi saa da ogsaa en slange eller to. 

Vi tog til Fiesta Texas weekenden efter, og de have Halloween tema, da vi jo er i halloween maaneden.. Det var sygt fedt. Folk rendte rundt klaedt ud som zombier og skraemte folk, og de have pyntet rigtig fint op. Der var 5 'haunted houses' hvor man bliver lukket ind i smaa grupper, og saa proevede udklaedte folk at skraemme os. Det var da meget sjovt, 






Heldigvis var der hoejst 5 minutters koe, og selvom vi brugte hele dagen derinde, naede vi kun ca halvdelen af parken. 

Selvom vi er i begyndelsen af oktober, har vi stadig omkring 23 grader om morgenen, og 32 naar det er varmest :) Saa jeg klager bestemt ikke.. 



søndag den 14. september 2014

Søndag D. 14 september

I sidste uge var Margherita og jeg til skole footballkamp. Da vi ikke kendte reglerne satte vi os ved siden af et voksent par, og spurgte om de ville forklare reglerne for os.
Manden gav mig et blik der sagde 'Er du dum? Alle kender da reglerne til football'. Jeg fortalte at vi begge to er fra Europa, og så grinede han, og forklarede og reglerne.
Reglerne er forholdsvis nemme at forstå. Da vi præsenterede os selv, sagde jeg selvfølgelig at jeg er fra Danmark, og et viste sig, at mandens kone også er fra Danmark. Hun kom hertil for 17 år siden, og inviterede mig derefter over til frikadeller en dag :) Og det siger man jo ikke nej til.
Alt var ligesom man ser på film..
Der var cheerleaders, ulækker stadionmad, skolens band der spillede musik, og folk var iført Clark t-shirts.



Skolen ser ud ligesom man forestiller sig. Der er store glasskabe rundt omkring på gangene, med trofæer fra de forskellige sportsgrene. Der er lange gange med skabe på hver side af væggene, stole der hænger fast til bordene, der i øvrigt er alt for små, og super usund skolemad. Vi kan købe pizza, tortillas med 3 kg ost ovenpå eller kartoffelmos med noget der skulle forestille sovs ovenpå. Ved siden af kan vi vælge et æble eller en banan, og cornbread eller en pose chips. Til at drikke er der juice, kakao eller mælk, men selvfølgelig er der ingen der vælger mælken.. -.-' 




Fordi vi kun har 5 min. til at komme fra klasse til klasse, bruger jeg kun mit locker til min frokost, og ting jeg ikke skal bruge i loebet af dagen, fx tomme notesboeger eller en regnjakke.
Det regner naesten aldrig herovre, men naar det endelig goer, pisser det ned i flere timer..
Alle folk er rigtig soede og hjealpsomme, og alle hilser paa mig hver gang de moeder mig paa gangen.. Hvilket til tider gaar hen og bliver akavet, da jeg er rigtig daarlig til navne :-/

Ang. basketball er jeg kommet paa JV, hvilket er de neastbedste jeg kan blive. Varsity er det bedste hold, men de piger der er paa Varsity har spillet basket siden de var2 aar gamle.. Dem kan jeg altsaa ikke hamle op med. Det er meget mere anderledes fra haandbold end jeg troede. De arbejder rigtig meget med boldhaandtering, og kan drible bolden mellem benene eller bag ryggen selvom de loeber :-O
Men basketpigerne er ogsaa rigtig flinke. De klapper af mig de faa gange det rent faktisk lykkes mig at score et point, og er super gode til at forklare hvad de forskellige oevelser gaar ud paa.

onsdag den 20. august 2014

Onsdag d. 20 august

I går blev jeg indskrevet på Clark High School som junior. Fordi jeg er på udveksling vil de ikke lade mig dimittere, så i stedet for vil jeg få et diplom der siger, at jeg har gået på skolen og har bestået.
Det er en stor skole, med ca 2800 elever.


Skolen består af fire bygninger, der danner en firkant, og inde i midten af firkanten er der et lille udendørs område hvor man spiser frokost eller laver skolearbejde.

For et par dage siden blev Barb og jeg inviteret til en YFU-komsammen. Der kom kun et par familier ud over os, og jeg mødte en pige fra Oslo, som jeg kom rigtig godt ud af det med.
Ham der holdte det bor i et hus lige ud til en stor å. Vandet var dejlig varmt, ferskvand, og så blev det hurtigt meget dybt.


Hans navn var Ben Baker, og jeg brugte ca 15 min på at lære ham en smule dansk, hvorefter han introducerede mig for vanilje is med cola.... Det var godt nok specielt.. Er ikke helt sikker på om jeg kan lide det eller ikke..
Vi var også i biffen, hvor vi så en film der hedder Lucy. Jeg synes egentlig den er ret god. Nå men.. den biograf vi brugte have for det første utrolig god benplads. Der var omkring 1 1/2 meter til den næste række. For det andet var der et langt bord, der fulgte sæderne på hver række. Da Barb stak et menukort i hånden på mig blev jeg noget forvirret, men vi bestilte aftensmad, og spiste i biografen mens vi så film 👍👍
I løbet af filmen kom tjeneren hen til os og spurgte om vi manglede noget.

Maden herovre er meget anderledes. Man kan købe næsten alle retter på frost, så man bare skal tø dem op i mikroovnen..
Marghrita kom d. 18 om aftenen, så om morgenen fik vi morgenmad fra et sted der hedder Taco Cabana. Det er et mexicansk sted, og morgenmaden var en madpandekage med enten bacon og ost, baked beans og ost, kartofler og ost eller chorizo og ost..
En dag da jeg bad Barb om at købe rosiner hjem, købte hun rosiner pakket ind i en slags yoghurt.. Hun troede ikke at man kunne spise normale rosiner uden først at putte dem i brød eller kage el.lign.


De smager af H til... fy for pokker :(

onsdag den 13. august 2014

Onsdag D. 13 august

Clark High School, hvilket er den skole jeg skal gå på, kræver, at jeg tager en engelsk test. Testen er delt op i tre dele, en tale del, en læse del og en lytte del.
Jeg tog testen i går, og det foregik på et service kontor i den anden ende af byen. Testen startede 8.15, så pg.a. trafik og vejarbejde, kørte vi allerede 7.15.

Jeg blev kaldt ind i et rum sammen med en dame, og så gik tale delen i gang. Hun pegede på nogle billeder, bl.a. en stol, værktøj, et teleskop og et tastatur, og spurgte hvad det var, og hvad man brugte dem til. Derefter fik jeg af vide, at jeg skulle spørge om hjælp til forskellige ting, bl.a. at finde et klasselokale og finde en bestemt person.
Til lytte delen skulle jeg høre en historie, og derefter svare på 4 spørgsmål. Jeg fik i alt 4 historier.
Til læse delen skulle jeg læse en tekst og svare på spørgsmål. Til den del fik jeg 40 min. til at løse opgaverne, og der var 40 spørgsmål delt ud på 7 tekster.
Barb sad og ventede i venteværelset lige fra da jeg gik ind, til jeg var helt færdig.

Jeg var alene gennem alle delene, bortset fra en dame der bl.a. holdte øje med tiden.

Da jeg var færdig, ventede jeg en halv time, og så kaldte damen mig ind i rummet igen. De havde regnet ud hvor mange procent jeg havde svaret rigtigt i alle delene, og de puttede mig i gruppe 4 ud af 5, hvor 5. gruppe er den aller bedste. Tilsidst konkluderede hun bare, at jeg ikke havde brug for nogen form for støttepædagog.

Jeg fik nogle papirer hvor der stod, hvordan jeg havde klaret de forskellige tests, som jeg skal aflevere når jeg skal indskrives på skolen d. 19.

fredag den 8. august 2014

Fredag D. 8 august

Jeg er kommet godt til Texas, og kommer rigtig godt ud af det med Barb. Jeg ankom d. 6 kl lidt over 10 om aftenen, hvilket betyder at jeg har haft ca 26 timer uden søvn. Det er jo umuligt at sove i en flyver..
Barb og hendes 22-årige tidligere danske udvekslingsstudent Lotte tog imod mig i lufthavnen. Da vi kom hjem viste hun mig hurtigt rundt i hendes hus, og derefter gik jeg direkte i seng.
San Antonio er 7 timer bagud.

Før jeg rejste skulle jeg en tur på den amerikanske ambassade for at få mit visum. Rigtig mange udvekslingsstudenter fik deres pas og visum efter et par dage, men pg.a. en fejl ved ambassaden der betød, at de ikke kunne udskrive visum, fik jeg først mit 3 dage før jeg skulle rejse. Flyveturene gik godt, selvom maden var så rædsom at jeg gav det til nogle der gad at spise det.

Margherita kommer først d. 19, så indtil da er det bare mig, Barb og hendes katte, der ikke værdiger mig et blik.

I går morges fik vi små madpandekager. Den ene var med baked beans og bacon, og den anden var med æg og bacon..
Hvis jeg kan undgå det, vil jeg ikke have det igen i nærmeste fremtid..



Da jeg var den første udvekslingsstudent der kom af mig og Margherita, måtte jeg vælge værelse først, så jeg valgte det grønne, da det var det pæneste..

lørdag den 21. juni 2014

Lørdag D. 21 juni 2014

Så har jeg fundet ud af, hvilken dato jeg skal rejse!! :)
Skolen starter d. 25 august, og de eneste to fælles rejsedatoer er d. 6 august og d. 27 august. Derudover er der mulighed for, at rejse alene, hvis ens skole starter senere eller tidligere end de andre skoler.

Jeg håbede, at jeg ikke skulle rejse d. 27 august, for så er skolen allerede startet. Dvs. jeg både skal vænne mig til skolen OG værtsfamilien på samme tid...

Heldigvis skal jeg rejse d. 6 august, men flyet går allerede kl 06.25 om morgenen.......

Jeg har lige fået en pakke af Barb, hvor hun havde lavet en lille seddel med en lille quiz om, hvilket sted vi skal besøge først. Hun skrev citatet '_______ we've had a problem' og så skulle jeg gætte at vi skulle til Houston.

torsdag den 24. april 2014

Torsdag D.24. april 2014

Endelig har jeg fundet ud af hvem min værtssøster fra Italien er. Hun hedder Margherita, og er ca. på min egen alder. Barb sendte mig hendes navn, os så fandt jeg hende på Facebook. Vi brugte næsten en hel dag på at skrive sammen over Facebook. 
Vi har ret mange ting tilfælles, fx kan vi begge to lide at læse, vores yndlingsserie er Harry Potter, og vi dyrker begge to sport.. :) 
Jeg synes at det er ret fedt at skulle bo med en italiener, bl.a. fordi de også lever anderledes end vi gør, og har dermed også andre normer end dem, jeg er vant til. Magherita skrev, at hun har latin i skolen, og hvis jeg vil, vil hun lære mig lidt italiensk og latin, hvis jeg vil lære hende dansk og tysk.. :) Nu må vi se hvor meget det bliver til.
Jeg har fået et super godt førstehåndsindtryk af hende, så jeg glæder mig selvfølgelig rigtig meget til at møde hende, og lære hende bedre at kende. 

Barb, som jo stadig har kontakt med mange af hendes tidligere udvekslingsstudenter, har givet dem mit navn, så jeg er allerede blevet venner med flere af dem på Facebook. De virker alle sammen også meget venlige, og alle sammen har skrevet, at Barb er en fantastisk værtsmor, som jeg skal glæde mig til at bo sammen med. Og når så mange siger det, kan det vel ikke være helt galt :)

Jeg har også fået tilsendt et skema over hvornår skolen starter, helligdage og ferier. De har helligdage vi ikke holder i Danmark, men til gengæld er deres påskeferie kun fredag-lørdag-søndag, så jeg tror det går nogenlunde lige op. 

Skolen starter d. 25 august og slutter d. 4 juni


tirsdag den 22. april 2014

Tirsdag D. 22 april 2014

Jeg har fået en meget lang velkomst-mail fra Barb, som jeg lige ville fortælle om.

Når jeg kommer over til hende, vil det være 5. gang hun har udvekslingsstudenter hjemme hos hende. Hun har stadig kontakt med næsten alle de tidligere udvekslingsstudenter, og de har besøgt hende flere gange efter udvekslingen også. Hun skriver også, at jeg højst sandsynligt vil møde flere af dem, mens jeg er derovre.

Barbs datter Stephanie er lige blevet færdig på Trinity University i San Antonio, men når jeg kommer derover, er Stephanie ikke hjemme, fordi hun er i Cambodia, hvor hun skal undervise i engelsk.

Barb blev skilt fra hendes ex-mand for mange år siden, De har begge været i militæret (Barb var i flyvevåbnet), og Barbs far var også i militæret. Nu er hun læge på en klinik for krigs-veteraner, så hun arbejder fuldtid, og en gang imellem om søndagen. Fordi hendes var var i militæret har hun rejst meget, og har bl.a. boet i Japan og Tyskland.

Hun skriver, at San Antonio har to seasoner; sommer og Januar. I Januar er der koldt, og der er muligvis is på vejene. Det sker ikke ret ofte at det sner. De får ikke fjernet isen, når den er der, så når der er is, lukker hele byen stort set ned...
Der er 2 temaparker i San Antonio; Six Flags Fiesta Texas http://www.sixflags.com/fiestaTexas/index.aspx og Sea World http://www.seaworld.com/sanantonio/ Hvis jeg vil, og det kan jeg ikke se nogen grund til ikke at ville, vil hun sørge for seasonpass til begge parker.
Hun vedlagde derudover et link, til hvis man vil læse om byen http://www.visitsanantonio.com/

Barb skriver selv, at hun hverken vil, eller kan, lave mad. Hun plejer at spise ude, eller finde noget frossent, som man tør op, og spiser. ...Jeg må nok hellere lære at lave bare lidt mad, så jeg selv kan byde ind med noget... Jeg skal også med hende ud at handle grøntsager, for det hader hun, men det gør slet ikke noget, for så har jeg stor indflydelse i hvad jeg selv skal spise.

I alle hendes år som værtsmor, har hun prøvet at give hendes udvekslingsstudenter en oplevelse hver måned. Hun har fx taget dem med til NASA i Houston, Disney World i Florida, Las Vegas og Grand Canyon.

Jeg vil få en liste med pligter, men hun skriver at det alt i alt bare handler om at rydde op efter sig selv! Hvilket selvfølgelig er fair :) Jeg får et opholdsrum jeg skal gøre rent en gang om ugen, og så skal jeg SELV KLARE MIT VASKETØJ! :O
Det er jeg slet ikke vant til, så min mor er gået i gang med at lære mig op :)

Hun forventer selvfølgelig at jeg opfører mig ordentligt, og respekterer, at alle er forskellige. Hun vil heller ikke have, at jeg sidder på mit værelse dagen lang, uden at komme ud og møde nye mennesker.. Men det bliver helt sikkert ikke noget problem.

fredag den 18. april 2014

Fredag D. 18 april 2014


Jeg har i flere år gerne ville tage på udveksling til USA. I 7. klasse var jeg til et infomøde med YFU, som er den organisation jeg rejser med. Til mødet var der tidligere udvekslingsstudenter, der fortalte om deres oplevelser i deres værtsland. Mødet overbeviste mig om, at jeg ville på udveksling.

Efterfølgende lavede jeg en ansøgning, og blev indkaldt til et interview på YFUs hovedkontor, der heldigvis ligger i Tommerup på Fyn. På dagen blev vi delt ind i to grupper á fire ansøgere. Først skulle vi til et gruppeinterview, derefter til et enkeltmandsinterview, og tilsidst skulle vi tage en sprogtest, på engelsk selvfølgelig.

Efter tre uger fik vi svar, og jeg var heldigvis optaget :)

Jeg blev oprettet i en database, hvor værtsfamilierne fra USA kunne vælge hvem de ville have over. Jeg blev valgt hurtigt, og så kunne forberedelserne gå i gang.

En dag blev jeg ringet op af en medarbejder fra YFU, der fortalte mig om den dame der gerne ville have mig over. Jeg fik valget om jeg ville over til hende, fordi hun søgte to udvekslingsstudenter. Den anden udvekslingsstudent er en italiensk pige. Jeg takkede selvfølgelig ja til tilbuddet.

Derefter gik der laaaang tid før vi hørte noget.. I virkeligheden gik der kun et par måneder, men det føltes som en evighed.

Nu er der styr på det. Jeg skal til San Antonio, Texas. Hvor jeg skal bo sammen med Barbara (Barb) Roach, som fyldte 60 i Februar. Hun har en datter, Stephanie, på 24, men når jeg kommer derover, er hun flyttet hjemmefra. Barb har været i flyvevåbnet, men er nu læge på en klinik for krigsveteraner.

Jeg skal gå på Tom Clark Highschool, som ligger ca. 20 min. gang fra hendes hus.

Jeg glæder mig selvfølgelig rigtig meget.




Barbaras hus forfra

Barbara Roach og hendes datter Stephanie