Powered By Blogger

mandag den 13. oktober 2014

Mandag d. 13 okt.

For et par weekender siden besluttede Barb, Margherita og jeg at vi ville til Fiesta Texas. Desvaerre var det lukket, medmindre man arbejdede for et specielt firma, saa vi besluttede at se naturen i stedet for. Ifoert lange jeans og converse tog vi ud at vandre. 40 grader, 2 timer, op og ned af en sygt stejl bakke... I jeans.. Det var forholdsvis ubehageligt.
Jeg er ikke ligefrem et naturmenneske, men jeg kunne da godt se, at naturen er meget anderledes fra det vi har i Danmark. 

Det tog ca en time at gaa op ad bakken, og en time at gaa ned ad bakken. Billederne viser ikke ret godt hvor stejl, og hoej bakken i virkeligheden var, men vi kunne alle tre helt bestemt maerke vores ben- og mavemuskler dagen efter. Da vi var halvvejs oppe begyndte vi at kunne maerke vinden. Det var da meget rart, og da vi naaede toppen luftede det en del. 

Der var rigtig mange buske og kaktusser rundt omkring. og vi saa da ogsaa en slange eller to. 

Vi tog til Fiesta Texas weekenden efter, og de have Halloween tema, da vi jo er i halloween maaneden.. Det var sygt fedt. Folk rendte rundt klaedt ud som zombier og skraemte folk, og de have pyntet rigtig fint op. Der var 5 'haunted houses' hvor man bliver lukket ind i smaa grupper, og saa proevede udklaedte folk at skraemme os. Det var da meget sjovt, 






Heldigvis var der hoejst 5 minutters koe, og selvom vi brugte hele dagen derinde, naede vi kun ca halvdelen af parken. 

Selvom vi er i begyndelsen af oktober, har vi stadig omkring 23 grader om morgenen, og 32 naar det er varmest :) Saa jeg klager bestemt ikke.. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar