Powered By Blogger

torsdag den 11. juni 2015

Disney World og Universal Studios - Florida

I slutningen af April tog vi alle 3 til Disney World i Florida. Vi havde taget en af Barbs udvekslingsstudenter fra college med. Hun er fra Vietnam og hendes navn er Dream. Disney World er meget stoerre end Disney Land (Californien). Det er et kaempe stykke land der er blevet delt op i flere forskellige parker, og man skal koere men bus/bil fra park til park. Vi boede paa et hotel der hedder Animal Kingdom Lodge. Det var et super flot hotel, der  havde Afrikansk tema. Ude fra vores balkon kunne vi se levende safari dyr. Fx giraffer, gazeller osv.
Vi brugte 6 dage i Disney, hvor vi brugte en dag i hver park, og den sidste dag tog vi tilbage til den park vi gerne ville se igen. Nogle af parkerne hed Animal Kingdom, Hollywood Studios, Epcot, og Magic Kingdom.



De fedeste rutsjebaner synes jeg var i Hollywood Studios, da de baade havde Tower of Terror, og Aerosmith's Rockin' rollercoaster.
Epcot havde smaa afdeliner med de forskellige lande hvor der var restauranter eller butikker. Der var bl.a. Italien, Frankrig og Norge. Der var ikke Danmark.. Vi tog ind og spiste morgenmad paa en restaurant i Norge, hvor Disney prinsesserne gik rundt og hilste paa gaesterne. Saa man kunne tage billeder med dem. Det samme gjorde vi en af aftenerne. Vi spiste et sted hvor Peter Plys og vennerne gik rundt, og vi tog ogsaa billeder med dem. 




 Da Barb ikke er specielt glad for rutsjebaner saa vi rigtig mange shows, og proevede ikke ret mange rutsjebaner. Vi saa shows med alt ligefra film til musicals til teaterstykker, med prinsesser og dyr. Vi saa 5 forskellige shows bare med Find Nemo. 
De 2 sidste dage tog vi til Universal Studios. Barb sagde at Margherita og jeg kunne gaa for os selv, fordi vi rigtig gerne ville proeve nogle forlystelser. Vi fandt hurtigt ud af at der var en Harry Potter afdeling som vi selfvfoelgelig naermest loeb hen til. Der var Diagonalstraede, Hogsmeade og Hogwarts. Og saa var der Hogwarts expressen til at transportere os fra Diagonalstraede til Hogsmeade. Det var super godt lavet, og alt saa helt aegte ud. 



I Diagonalstraede havde de bygget Gringotts, hvilket er den store bank, med en drage paa toppen, der fra tid til anden spyede ild. Der var en Quidditch butik hvor man kunne koebe boldene, koste og spillertoejet. Der var en Olivanders, der solgte tryllestave, saa jeg fik selvfoelgelig koebt en tryllestav :) 











Det hele var super godt lavet. og Margherita og jeg havde det rigtig sjovt derinde. Det hele var godt nok rimelig dyrt. Man kunne koebe en Hogwarts kappe for omkring 1400kr. 
Alt i alt havde vi det rigtig sjovt hele ugen. Vi fik set en del, og vejret var heldigvis godt (og varmt) hele ugen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar