Powered By Blogger

lørdag den 20. december 2014

Lørdag d. 20 december

Den sidste torsdag i november var det Thanksgiving, saa vi havde en uges ferie. Et par af Barb's tidligere udvekslingsstudenter er nu paa college i Amerika, saa de kom paa besoeg i et par dage.
Torsdag middag gik vi over til vores nabo Gail, der havde sin soen Brad og hans kone og deres soen paa besoeg. Inden vi gik igang med at spise bad vi en boen, hvor vi siger tak for at alle har det godt, og at madlavningen gik godt..
 Brad er kok til hverdag, saa han stod for at lave maden, da hverkan Barb eller Gail kan lave mad..
Han havde lavet Stuffing, hvilket ifoelge Brad er smuldret fugtigt broed med noget krydderi, og smaa stykker aebler, most graeskar med skumfiduser paa toppen, der smeltede inde i ovnen, kalkun, kartoffelmos, og majs i en form for floede tror jeg..
Og selvfoelgeliog skulle jeg da lige smage lidt af hvert... Et par gange
Til dessert havde Gail bestilt et hav af taerter.. Puhaa, de var for meget.. Jeg synes ikke de smagte godt, de var for kvalm.. Men alle de andre kunnegodt lide dem, saa jeg gaar ud fra at jeg bare er lidt sart med hensyn til taerter?
Alle 'udvekslingsstudenterne' sad ved det samme bord, hvilket egentlig var ret sjovt. Jeg var den yngste, og den aeldste var 23, og ogsaa fra Danmark. Det var egentlig ret afslappet, ingen havde klaedt sig specielt paent paa, saa min nattroeje og sportsshort passede fint ind :)
Da vi havde spist vaskede vi op. og vi gik tilbage til Barb's hus og begyndte at pynte op til jul. Vi har et rigtigt juletrae staaende inde i stuen, men det er pyntet rigtig op som man goer her i Amerika.. Super grimt.. Eller hvert fald meget anderledes fra hvad jeg er vant til. Paa grund af de mange lys er det svaert at faa et godt billede af traeet, men i toppen har vi altsaa en cowgirl-engel klaedt i roedt.. Jeg har klaget til Barb, men hun grinte bare af mig..
Resten af huset er egentlig pyntet op okay.. Og mor har sendt tre Tom's chokolade julekalendere, saa jeg gaar ikke glip af noget :)



Inde i byens centrum har vi 'The Riverwalk'. I starten af december havde de an aften hvor de taendte julelysene i hele byen, og der var baade paa Riverwalken der repraesenterede julen i forskellige lande, bl.a. England, Tyskland, Indien og Graekenland. Der var rigtig mange mennesker nede og kigge, og det var rigtig hyggeligt.

Vi fik juleferie i gaar, og i skolen havde forholdsvist mange folk klaedt sig ud, eller havde tager deres 'grimme julesweater' paa. Mellem timerne spillede hoejtalerne julemusik, og i de fleste af mine timer havde laereren bagt gingerbread cookies, og vi saa film.. Med undtagelse af min spansk time.. Hun gav og lige en test, men det var ikke saa galt..
Som den eneste skole i vores distrikt, hvilket er den nordlige del af San Antonio, har vi vores semester-eksamener EFTER juleferien.. wtf.. Det ville da have vaeret rart at have dem overstaet inden ferien..